fbpx
123456ѕ54
1080-blog

Зошто да бидеш инструктор во SourceMX Academy

  • Бидејќи ќе имаш можност да се издвоиш како експерт во твојата област
  • Бидејќи ќе имаш можност дa инспирираш животна промена кај други личности
  • Бидејќи ќе запознаеш и размениш мислења и искуства со најразлични личности
  • Бидејќи можеби ненадејно ќе започнеш сосема нова кариера како full-time инструктор
  • Бидејќи ќе заработиш дополнителни средства

Newsletter

Претплати се и добивај известувања за курсеви и настани.

Блог

26
Jun
Предности и недостатоци на Е-Комерцијата
Предности и недостатоци на Е-Комерцијата June 26, 2020 Објавено од: Теодора Дузлеска Категорија: WordPress , Општо , No Comments Е-комерција или електронска комерција наједноставно кажано претставува купување или продавање на производи преку интернет. Е-комерцијата не е нешто ново. Постои уште многу одамна. Уште кога во 1994 година еден американец ја направил првата продажба на CD [...]
Објавено во: WordPress, Општо,
Тагови: e-komercija,
17
Jun
6 Возбудливи Instagram Новости Кои Доаѓаат во 2020
6 Возбудливи Instagram Новости Кои Доаѓаат во 2020 June 17, 2020 Објавено од: Танкица Гонева Категорија: Digital Marketing , Facebook & Instagram Marketing , No Comments Инстаграм е една од најбрзо растечките социјални мрежи која секогаш е прва во претставувањето на нови функции за корисниците. Платформата се развива речиси на неделно ниво задоволувајќи ги вкусовите [...]
Објавено во: Digital Marketing, Facebook & Instagram Marketing,
10
Jun
Интервју со Горан Николов, нашиот инструктор за Facebook & Instagram Ads
Интервју со Горан Николов, нашиот инструктор за Facebook & Instagram Ads June 10, 2020 Објавено од: Вера Тимова Категорија: Digital Marketing , Facebook & Instagram Marketing , No Comments Денес сакам да го запознаете Горан Николов, дигитален маркетер и инструктор во SourceMX Academy, со повеќе од 5 години искуство во дигиталниот свет. Прочитајте што имаше [...]
Објавено во: Digital Marketing, Facebook & Instagram Marketing,