БЕСПЛАТНА FULL-STACK АКАДЕМИЈА ЗА ПРОГРАМИРАЊЕ

Во SourceMX ги нудиме најсовремените технологии за компјутерски науки во светот, работиме со врвни работодавци и сме запознаени кои атрибути се најбарани на пазарот.

Нашиот фокус е да го пренесеме нашето знаење преку колаборативна соработка меѓу нашите инструктори и самите учесници на академијата. Програмата нуди вовед во основите на софтвер инжинерство, со зголемен ангажман на изучување на најсовремените front-end и back-end  технологии како JavaScript, React, Node JS & Python. Учесниците на академијата ќе добијат длабоко разбирање од основите на компјутерските науки како алгоритми и дата структури, ќе развијат силна способност за решавање проблеми и технички комуникациски вештини, најценети капацитети кај софтверски инженер. 

Како функционираат нашите снимани курсеви?

Изберете курс

Разгледајте ја понудата на SourceMX Academy и изберте го курсот кој ќе ви помогне да научите некоја нова вештина за надградба на вашата кариера или за подобрување на вашата моментална работна позиција.

Комплетирајте ја нарачката

Откако ќе го отворите курсот, додадете го во кошничка и продолжете кон пополнување на вашите информации. Последниот чекор е да направите плаќање со картичка на нашата веб страна или уплата преку банка.

Започнете со учење

По комплетирање на нарачката, автоматски ќе се креира ваш профил на нашата веб страна. Со кликање на Запишани курсеви во менито од левата страна, ќе можете да го изберете курсот кој го купивте и да започнете со учење.

Достигнувања

600+

Задоволни учесници

50+

Организирани курсеви

10

Партнер компании

12

Инструктори

Задоволни учесници

07
Дек
Успешна приказна: Митко Арсов – вработен по завршување на бесплатната академија за програмирање

Разговаравме со Митко Арсов кој беше учесник на првата генерација од бесплатната академија за програмирање која започна во 2019 година. Митко уште на самото пријавување покажа голем ентузијазам и беше посветен да ја промени својата кариера и да навлезе во ИТ индустријата. Ни беше задоволство да разговараме со него за искуството од академијата и неговиот […]

09
Ное
AutoCAD: Зошто се користи и за кого е наменет?

Денес, на пазарот на трудот, кој пред сè е многу конкурентен, неопходно е да се истакнеме со уникатен сет од вештини за да можеме да се разликуваме од останатите. Во областа како што се: инженерството, архитектурата, градежништвото и управувањето со проекти, разбирањето на функциите и користењето на AutoCAD дефинитивно би Ви било од голема предност. […]

25
Окт
Што е WordPress и каде се користи?

Дали можеби некогаш сте размислувале  да зачекорите во светот на креирањето веб страници и да се надоградувате  во тоа поле? Ако одговорот е да на ова прашање, најверојатно WordPress е платформата на која треба да обратите внимание. Денес постојат многу причини за тоа да имате своја веб страница, па независно дали планирате да дејствувате како […]