fbpx

Нови Академии

design-academy

АКАДЕМИЈА ЗА ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

Направи промена или пак започни нова кариера како графички дизајнер со изучување на сè во врска дизајнот на оваа 6 неделна програма.
Дознај повеќе
fearured-image (1)

ЛЕТНА ШКОЛА ЗА ЗАПОЧНУВАЊЕ НА СОПСТВЕН БИЗНИС

За прв пат ова лето SourceMX Academy ќе организира летна школа за започнување на сопствен бизнис. Пријавувањето почнува денес, а бројот на учесници е ограничен на 13.
Дознај повеќе

Изминати Академии

akademija-koncept-2

БЕСПЛАТНА 6 МЕСЕЧНА АКАДЕМИЈА ЗА ПРОГРАМИРАЊЕ

Почитувани наши следбеници и наши поддржувачи, со големо задоволство сакаме да ве известиме дека SourceMX Academy организира целосно бесплатна full-stack академија за програмирање со почеток во втората половина од ноември.
Дознај повеќе