fbpx

[ONLINE] Branding Workshop with Hamza Najjar

Научете како да изградите стабилен и успешен бренд!

Пополни ги информациите и нашиот тим ќе те контактира за следните чекори

Плати онлајн

Почеток:

9-ти мај

Времетраење:

9-ти мај, од 11:00 до 16:00

Цена

1800 ден.

Контакт:

078 699 499

На оваа работилница ќе откриете напредни диспциплини на брендирање, дефиниции и методи како да го изградите Вашиот бренд. Во оваа еднодневна работилница од 5 часови ќе го добиете сето потребно знаење за како да се издвоите од толпата брендови. Без разлика дали сте веќе постоечки бренд или сакате да изградите нов, оваа работилница е наменета за сите!

Со помош на оваа работилница ќе откриете што му недоставува на Вашиот бренд и како може да го ставите на рамниште на познатите светски брендови со помош на кратки презентации, дискусии и групни вежби.

Кој може да присуствува:

 1. CEO’s, на кои им треба помош да го доизградат својот бренд и културата околу него.
 2. Основачи на стартапи, на кои им треба помош за комплетно да се постават како бренд.
 3. Претприемачи, лидери на иднината кои сакат да се издвојат со своите уникатни идеи. 
 4. Маркетери, кои секогаш се спремни за надоградување на своето знаење.
 5. … И за сите неуморни луѓе кои секогаш сакаат да научат нешто повеќе.

Што ќе добиете од оваа работилница?

На оваа работилница ќе ги добиете сите основи на брендирањето, ќе научите како да бидете креативни во вашиот брендинг, како да поставите стратегија за брендирање и како да изградите култура во вашиот бренд која ќе ве издвои од сите други во иднина. Исто така, ќе:

 • Научите што е бренд
 • Научите колку е важно брендирањето
 • Научите како да го издвоите вашиот бренд 
 • Научите како да ги поставите темелите на вашиот бизнис
 • Научите како да додадете доза иновација во вашиот бизнис

Запознај го инструкторот: Hamza Najjar

Брендинг специјалист и креативен консултант со 10 годишно искуство во брендинг индустријата. Својата долгогодишна кариера ја започнал со графички дизајн па преминал на фотографија, режирање на филмови и креативен менаџмент. Неговото искуство во повеќе сфери во маркетингот му помогнала да создаде своја успешна брендинг агенција DarkHoney

Brand Specialist | Creative Consultant

ВАЖНО:

 • Работилницата ќе биде на АНГЛИСКИ јазик.

ДРУГИ ВАЖНИ ТОЧКИ:

 • Добиваш дигитален сертификат за успешно завршување на курсот.
 • Курсот ќе се одржи онлајн, секој пријавен ќе биде контактиран со повеќе информации.
 • Секој пријавен ќе добие упатство за онлајн курсот.
На курсот може да се пријавиш на нашата веб страна или на телефон 078 699 499.
Откако ќе се пријавите нашиот тим ќе ве контактира и ќе ви успрати уплатница со уплатата го резервирате вашето место на курсот.
No announcements at this moment.

Be the first to add a review.

Please, login to leave a review
Add to Wishlist
Капацитет: 10 учесници
Времетраење: 1 ден
Ниво: Почетник