fbpx

[ONLINE] Excel курс

Пополни ги информациите и нашиот тим ќе те контактира за следните чекори

Почеток:

24, 26, 29 јуни и 01, 03 јули

Времетраење:

5 дена 17.00 – 19.00

Цена

3300/ 2475 денари

Контакт:

078 699 499

Microsoft Excel е многу корисен и моќен софтвер за табеларни пресметки и е дел од Microsoft Office пакетот. Ако сакате лесно да ги организирате и анализирате вашите податоци, тогаш курсот за Microsoft Excel е вистински за вас. Учењето како да го користите ќе ви го олесни животот, a може да помогне и во вашата професионална кариера.

Microsoft Excel може да биде неверојатен, особено кога ќе го натерате да работи за вас. Може да ви заштеди многу време и со неговата помош да извршувате корисни и напредни функции. Не треба да поминувате часови за учење со Excel за да се справите со основите и да ја креирате вашата прва работна табела.

Excel е од суштинско значење за секој бизнис. Кога ефикасно и правилно применет, може да ви да манипулирате со огромни количини на податоци, да автоматизирате математички задачи и да презентирате сложени информации.

Oвој курс опфаќа едноставни теми како што се:

 • Што може да направи Excel за вас?
 • Разбирање на вообичаени изрази што се користат во Excel и светот на табелите
 • Разбирање на формулите и за што се користат 
 • Што е ново во Excel

Курсот потоа напредува кон посложени теми, како што се извршување на основни пресметки и употреба на референци во врска со ќелиите, разбирање како да се користат опциите за автоматско пополнување и блиц пополнување, анализирање и уредување на податоците, разбирање на визуелизацијата на податоците, работа со специјални команди за залепување, запознавање со опциите за прегледување , и многу повеќе. Курсот е претставен во логичен редослед, почнувајќи од основите.

За кого е овој курс:

 • Корисници на претходните верзии на Excel кои сакаат да ги ажурираат своите вештини.
 • Оние кои се нови во користење на Microsoft Excel
 • Корисници кои имаат основа на Microsoft Excel и бараат да го подобрат своето знаење
 • Оние кои немаат никакво познавање во Microsoft Excel и би сакале да дојдат до високо ниво

Запознај го инструкторот: Ненад Ристов

Ненад Ристов е сертифициран за Excel. Неговата работа како програмер во програмскиот јазик Python директно ја поврзува со работата во Excel. На овој курс ќе се обиде да ги сподели целото свое знаење за Excel со вас.   За себе вели дека е амбициозен, авантурист, зависник од адреналин и доживотен ученик.

Python Developer

НЕКОЛКУ ВАЖНИ ТОЧКИ:

 • Добиваш сертификат за успешно завршување на курсот.
 • Курсот ќе се одржи онлајн, секој пријавен ќе биде контактиран со повеќе информации.
 • Секој пријавен ќе добие упатство за онлајн курсот.

Be the first to add a review.

Please, login to leave a review
Add to Wishlist
Капацитет: 12 учесници
Времетраење: 5 дена
Ниво: Почетник