fbpx

[ONLINE] Основи на програмирањето со Python

Python-web

Плаќање на рати без камата

Пополни ги информациите и нашиот тим ќе те контактира за следните чекори

Плати онлајн

Почеток:

18-ти мај до 19-ти јуни (три часа неделно)

Времетраење:

17:00 до 19:30 часот – 15 дена

Цена

6490

Контакт:

078 699 499

Напишете го својот прв код во Python!

Python е програмски јазик кој е лесен за учење и има широк спектар на добро платени работни места во многу области. Во текот на последните неколку години, Python стана еден од најпопуларните програмски јазици. Побарувачката за Python програмери на пазарот на трудот се зголемува и затоа веруваме дека е вештина што може да ви помогне да влезете во некои од највозбудливите и најатрактивни индустрии, како што се наука за податоци, веб апликации, автоматизација на домови (IOT) и други. Python е еден од „најомилените“ и „најбараните“ програмски јазици според неодамнешните истражувања во индустријата. Не би можело да има подобро време за да се приклучите на Пајтон светот.

Зошто да се пријавите на овој курс?

Затоа што ќе започнеме од нула и ќе добиете широко и сèопфатно познавање во Python. Ќе научиме како се пишува професионален код и како се создаваат добри практики во програмирањето со овој јазик.

Меѓу другото, на овој курс ќе научите:

  • Како да ја инсталирате вашата работна околина
  • Како да креирате блокови
  • Како да се манипулира со податоците
  • Како да креирате мали програми

Овој курс е одличен за:

  • Секој што сака да започне со програмирање
  • Почетници кои сакаат да навлезат подлабоко во еден од најпопуларните и најсаканите програмски јазици во светот
  • За искусни програмери кои сакаат да го започнат своето патување со Python

Запознај го инструкторот: Ненад Ристов

Ненад Ристов е програмер со четири годишно искуство во програмирањето. Има огромно познавање на Python,  како и Веб технологиите(HTML, JavaScript, CSS, JQuery),Java, C++, Pascal, SQL, MySQL, PostgreSQL. За себе вели дека е амбициозен, авантурист, зависник од адреналин и доживотен ученик.

Python Developer

НЕКОЛКУ ВАЖНИ ТОЧКИ:

  • Добиваш сертификат за успешно завршување на курсот.
  • Курсот ќе се одржи онлајн, секој пријавен ќе биде контактиран со повеќе информации.
  • Секој пријавен ќе добие упатство за онлајн курсот.
No announcements at this moment.

Be the first to add a review.

Please, login to leave a review
Add to Wishlist
Капацитет: 12 учесници
Времетраење: 15 дена
Ниво: Почетник