fbpx

[ONLINE] Започни кариера како фриленсер

50% ПОПУСТ ЗА ОНЛАЈН КУРСЕВИТЕ

Пополни ги информациите и нашиот тим ќе те контактира за следните чекори

Плати онлајн

Почеток:

НОВИ ТЕРМИНИ: 19, 21, 26 и 28ми мај

Времетраење:

17:00 до 19:30 часот

Цена

2500 / 1250

Контакт:

078 699 499

Дали сакаш да започнеш нова кариера во која ти ќе бидеш сам свој газда? Ако твојот одговор е ДА, тогаш ти си на вистинското место. Концептот на работење како “freelancer” е идеален начин за започнување нова кариера каде ти ќе бидеш сам свој газда и сам ќе избираш кога, што и од каде да работиш!

Што ќе учиме на овој курс

  • Како да создадеш импресивен профил што ќе рангира високо на Upwork
  • Техники и начини кои ќе ти носат големи заработки
  • Вистинскиот начин да аплицираш на работни места и да добиеш одговор од потенцијалните клиенти
  • Како да освоиш клиенти на Upwork и на други фриленс платформи
  • Совети како НЕ треба да приговарате за цените со потенцијални клиенти
  • Докажани хонорарни стратегии 
  • Важни начини на кои можеш да задржиш клиенти на долг рок

Фриленсерскиот животен стил е одличен начин да заработувате за живеење додека го правите она што го сакате, без разлика каде се наоѓате. Кристијан Арапов ќе ви покаже како да пронајдете квалитетни и плаќачки клиенти и како да ги задржите долг период, не на еден, туку на повеќе начини. Сè што ви треба е лаптоп, интернет и неговите совети кои се происход на неговата 5-годишна кариера како full-time фриленсер.

Се започнува со импресивен профил. Ќе креираме профил што ќе го привлече вниманието на вашите потенцијални клиенти, профил кој ќе рангира високо на Upwork со цел да ја зголемите вашата видливост и присутност на мрежата. Понатаму ќе преминеме на стратегии за вреднување на вашите вештини и начини како да аплицирате за работа.

На овој курс ќе научите начини и техники како да започнете уште од денес да работите на добивање на првиот клиент преку практична работа за време на часовите. Нашата мисија е да им помогнеме на луѓе како тебе да остварат професионален успех и да постигнат тотална финансиска независност.

Овој курс е наменет за секој кој сака да се надогради себеси и да научи како да започне кариера како фриленсер.

Запознај го инструкторот: Кристијан Арапов

На овој курс инструкторот Кристијан Арапов кој активно ги користи дигиталните платформи за продавање на услуги, ќе ви ги открие тајните кои се од голема вредност за постигнување на дополнителна заработка или пак full-time работа. Кристијан ќе ви го открие најкраткиот пат како да се поставите на глобалниот маркет со креирање на свој онлајн профил.

Freelancer

НЕКОЛКУ ВАЖНИ ТОЧКИ:

  • Добиваш сертификат за успешно завршување на курсот.
  • Курсот ќе се одржи онлајн, секој пријавен ќе биде контактиран со повеќе информации.
  • Секој пријавен ќе добие упатство за онлајн курсот.
No announcements at this moment.

Be the first to add a review.

Please, login to leave a review
Add to Wishlist
Капацитет: 25 учесници
Времетраење: 4 дена
Ниво: Почетник