fbpx

[ONLINE] WordPress Курс: Изгради ја твојата прва веб страна

50% ПОПУСТ ЗА ОНЛАЈН КУРСЕВИТЕ

Пополни ги информациите и нашиот тим ќе те контактира за следните чекори

Плати онлајн

Почеток:

НОВИ ТЕРМИНИ: 23, 30 и 31-ви мај

Времетраење:

16:30 до 19:00 часот

Цена

2200 / 1100 денари

Контакт:

078 699 499

Што ќе учиме на овој курс

Овој курс за WordPress опфаќа сè што треба да знаете и започнува од нула. Не е потребно претходно искуство. Потребен ви е само лаптоп, интернет врска и желба за да ја изградите вашата прва веб страница од почеток до крај.

Ако се прашувате зошто токму WordPress платформата за вашиот сајт,  одговорот е лесен:

 • Лесен за прилагодување
 • Plugin и Widget решенија
 • SEO Friendly
 • Лесен за управување
 • Заштитен и безбеден

Веб-страниците на WordPress можат лесно да бидат прилагодени да работат на компјутер, таблет или телефон. Со едноставни техники за оптимизација вашата веб страница на WordPress, може лесно да се најде на Google.

За кого е наменет овој курс:

 • Овој курсот е наменет за луѓе кои сакаат да научат нова вештина
 • Курсот е наменет за сопственици на бизниси кои сакаат да создадат нова веб страница или редизајн на постоечката веб страница за својот бизнис

Запознај го инструкторот: Глигор Ризов

Глигор Ризов, основач на SourceMX Academy и повеќе-годишен маркетер. Глигор главно работи како дигитален маркетер но има огромно познавање и искуство со WordPress. Знаејќи ја важноста денес да се биде присутен на интернет тој ќе ви помогне да изградите креативни веб страни за вас или вашиот бизнис.

Facebook Ads Expert | Chatbot builder

НЕКОЛКУ ВАЖНИ ТОЧКИ:

 • Добиваш сертификат за успешно завршување на курсот.
 • Курсот ќе се одржи онлајн, секој пријавен ќе биде контактиран со повеќе информации.
 • Секој пријавен ќе добие упатство за онлајн курсот.
 • По завршување на курсот добивате прирачник за WordPress на македонски.
На курсот може да се пријавиш на нашата веб страна или на телефон 078 699 499.
Откако ќе се пријавите нашиот тим ќе ве контактира и ќе ви успрати уплатница со уплатата го резервирате вашето место на курсот
No announcements at this moment.

Be the first to add a review.

Please, login to leave a review
Add to Wishlist
Капацитет: 25 учесници
Времетраење: 2 дена
Ниво: Почетник