fbpx

Наплата

Лични информации

Дополнителни информации/барања

Вашата нарачка

Производ Вкупно
[ONLINE] Курс за видео обработка во Premiere Pro  × 1 2.950,00ден
Subtotal 2.950,00ден
Вкупно 2.950,00ден

Плаќање

  • Откако ќе кликнете на копчето ПЛАТИ ќе бидете пренасочени на страната за онлајн плаќање каде ги пополнувате вашите информации.

Вашите податоци ќе бидат искористени за процесирање на нарачката, помош при други процеси на веб страната, како и за други цели кои се опишани во нашата страна за политика за приватност.