Facebook Ads Expert | Chatbot builder

За Глигор Ризов

Глигор Ризов, основач на SourceMX Academy и повеќе-годишен маркетер, работи интензивно со Facebook и Instagram реклами со постојан mindset за надградување.

Во неговото повеќе-годишно дејствување како дигитален маркетер и чет-бот изработувач, Facebook & Instagram реклами се клучни за развивањето на маркетинг стратегии како за својата компанија така и за други клиенти. Знаејќи ја важноста на овој тип на реклами, на курсевите за Facebook & Instagram Marketing ќе ги пренесе најдобрите техники и тактики за како да организирате успешни кампањи за вашиот бизнис.

  • Facebook Ads
  • Chatbot builder
  • WordPress
  • Certified Messenger Marketing Expert by ManyChat

Тел:

+389 78 699 499

Блог постови напишани од Глигор

Програмирање со C++
Што претставува C++ и зошто да го научите?

Што е C++? C++ е еден од најпопуларните и најкористените програмски јазици на денешницата. Создаден е во 1985 година од ...
Прочитај повеќе

Како да поставите систем за плаќање на вашата веб страна

Сега повеќе од било кога, бизнисите преминуваат кон онлајн продажба со цел нивните потрошувачи да можат да ги уживаат производите ...
Прочитај повеќе

Топ 5 Подкасти за 2020 година

Во последните неколку години, сигурно насекаде слушавте и читавте за подкасти. Иако како медиум постојат веќе повеќе од 10 години, ...
Прочитај повеќе

Зошто да научите да програмирате?

Во последните неколку години, многумина успешни претприемачи и познати личности упатија пораки до сите нас што порано да почнеме да ...
Прочитај повеќе