instruktor-goran-nikolov

Facebook Ads | Messenger Marketing Expert

За Горан Николов

Горан Николов, експерт во Facebook и Instagram Ads, како и во Месенџер маркетинг, ќе сподели совети, трикови и искуства со цел да ви помогне да постигнете максимални резултати со оптимален буџет.

Во време кога огромен дел од компаниите се на Facebook и Instagram, обидувајќи се да ја пронајдат вистинската публика, разликата ја прави посветеноста на успех и брзата прилагодливост според најновите промени во светот на маркетингот. Ова се токму карактеристиките кои идеално го опишуваат Горан. Со голема посветеност кон секој еден клиент и нивните уникатни барања, нашиот инструктор за овој курс знае точно како да ве подготви за креирање реклами на Facebook и Instagram: од правење анализа и стратегија до постигнување резултати преку високо-перформирачки кампањи.

  • Facebook & Instagram Ads
  • Chatbot development
  • Messenger marketing

Тел:

+389 070 650 694     

Блог постови напишани од Горан

5 Маркетинг Стратегии за Успешен Black Friday

Поради целава ситуација со коронавирусот, Black Friday за многу маркетери дојде некако пребрзо и нè фати помалку „неспремни“. Да, веќе ...
Прочитај повеќе

Работа од Дома: 5 Совети за Како да си го Заштитите Менталното Здравје

Од кога почна целава ситуација со коронавирусот, ние „среќниците“ кои работата нѝ дозволуваше да продолжиме со работа од дома продолживме ...
Прочитај повеќе

Instagram SEO: 4 Начини Да Бидете Полесно Пронајдени

Пред да започнеме со советите, најпрво да расчистиме: SEO, или Search Engine Optimization, е оптимизација за полесно пронаоѓање од страна ...
Прочитај повеќе

Интеграции помеѓу апликации: Што се и зошто се користат?

Како што технологијата напредува, ние маркетерите константно се чувствуваме под притисок да откриеме нешто ново што би понудиле на нашите ...
Прочитај повеќе

5 Чекори До Успешен Маркетинг План

Дали редовно правите анализа на Вашите маркетинг активности? Во најмала рака, дали на крајот од годината правите анализа за што ...
Прочитај повеќе

Како да сетирате Facebook Business Page за само 15 минути

Иако сум 90% убеден дека во животот имате креирано, сетирано или барем менаџирано со бизнис страница на Facebook, во овој ...
Прочитај повеќе

Блог пост: Сè што треба да знаеш за да го напишеш првиот

Иако во светски рамки изработувањето на содржина за веб страни и бренд канали на социјални медиуми е веќе добро позната ...
Прочитај повеќе

Тајни од светски брендови за да се издвоите од толпата на социјалните медиуми

Живееме во свет со неограничени можности. Со само неколку кликови, секој може да започне свој сопствен бизнис. Секој може да ...
Прочитај повеќе

🎉 Прв официјален роденден на SourceMX!

Дечки, помина една цела година откако компанијата на Глигор Ризов, SourceMX, прерасна од „one-man company“ во четворо-члена компанија со аспирации ...
Прочитај повеќе