fbpx

Програмирање

Дигитални вештини
Почетник
4 Предавања
Во тек
Python-web
6.490ден
Програмирање
Почетник
15 дена
Завршен курс
html-i-css-za-veb
3.700ден
Програмирање
Почетник
6 Предавања
6 дена
Завршен курс
js-kurs (1)
15.000ден
Програмирање
Почетник
18 Предавања
6 недели
Завршен курс
ВОРДПРЕС
2.000ден
Програмирање
Почетник
3 дена
Завршен курс
html css
3.700ден
Програмирање
Почетник
6 Предавања
6 дена