Курс за Blockchain Development – Креирај го твојот прв Smart Contract

Бидете први што ќе додадат преглед.

Ве молиме, најавете се се за да оставите преглед
Купи
Запишани: 0 студенти
Времетраење: април
Ниво: Почетник
Курс за Blockchain Development – Креирај го твојот прв Smart Contract
Цена:
21,500ден