Курс за PR (Односи со јавност и комуникација)

Бидете први што ќе додадат преглед.

Ве молиме, најавете се се за да оставите преглед
Купи
Запишани: 0 студенти
Времетраење: март
Ниво: Почетник
Курс за PR (Односи со јавност и комуникација)
Цена:
8,900ден