Курс за програмирање со Python и Django

Бидете први што ќе додадат преглед.

Ве молиме, најавете се се за да оставите преглед
Купи
Запишани: 0 студенти
Времетраење: март
Ниво: Почетник
Курс за програмирање со Python и Django
Цена:
9,500ден