Воведен курс за C++

Бидете први што ќе додадат преглед.

Ве молиме, најавете се се за да оставите преглед
Купи
Запишани: 0 студенти
Времетраење: април
Ниво: Почетник
Воведен курс за C++
Цена:
1,800ден