Воведен курс за SQL

Бидете први што ќе додадат преглед.

Ве молиме, најавете се се за да оставите преглед
Купи
Запишани: 0 студенти
Времетраење: март
Ниво: Почетник
Воведен курс за SQL
Цена:
6,000ден