Неактивни

Неактивни

 • “Основи на Сметководство” – 2650 ден (рата со попуст)

  2.650,00ден
  Додај во кошница
 • “Основи на Сметководство” – 2950 ден (рата со попуст)

  2.950,00ден
  Додај во кошница
 • Aкадемија за Веб-Дизајн (петта рата)

  2.500,00ден
  Додај во кошница
 • Академија за Веб-Дизајн – 9000 ден.

  9.000,00ден
  Додај во кошница
 • Видео-обработка со Premiere Pro

  5.250,00ден
  Додај во кошница
 • Вовед во Facebook & Instagram Ads – 1300 ден. (видео-снимки)

  1.300,00ден
  Додај во кошница
 • Вовед во програмирање со Python

  1.200,00ден
  Додај во кошница
 • Воведен курс за C++

  1.800,00ден
  Додај во кошница
 • Воведен курс за SQL

  6.000,00ден
  Додај во кошница