Програма за WordPress Курс

Ден 1: Купување домен и хостинг, објаснување на cPanel и инсталација на WordPress

Ден 2: Креирање категории, мени, страни и други материјали

Ден 3: Градење на веб страната

Ден 4: Градење на веб страната