Напредно ниво

[Online] Курс програмирање со Python

print('

Надгради ги своите знаења во Python со курсот за Python Advanced

Овој курс е за оние кои ги научиле основите на Python и сега сакаат да го продлабочат своето знаење. Овој курс е направен за да ви помогне и да ве оспособи да дизајнирате свои апликации и да бидете успешен програмер. На овој курс ќе стекнете вештини да напишете свои сопствени некомплексни програми во реалниот свет. Ќе стекнете вештини за примена на Python во специфични гранки како машинско учење, data science и слично. Проектите кои ќе ги создадеме на овој курс ќе бидат проекти од реалниот свет кои може директно да ги искористите за зајакнување на вашата биографија. По завршувањето на овој курс ќе имате доволно знаење за да аплицирате за работно место програмер во Python. 

')

Што ми е потребно за да започнам со овој курс:

01.

Основно познавање на Python

За успешно следење на наставата и твое лично надградување, потребно е да поседуваш основни познавања на програмскиот јазик Python.

02.

Познавање на основните принципи

Како секој програмски јазик, Python е уникатен и има свои принципи кои ќе е потребно да ги разбереш за да го извлечеш максимумот од курсот.

03.

МОТИВАЦИЈА И
ЖЕЛБА

Ова се две основни компоненти кои ќе ти бидат потребни за да го завршиш овој курс и да го добиеш посакуваното знаење во Python.

🔥 Курсот за Напредно Програмирање со Python започнува наскоро!

Почеток: 18-ти ноември

Денови
Часеви
Минути
Секунди

Овој курс е одличен за:

Секој што сака да стане професионалец

Python програмери кои се запознаени со основите на програмирањето, како и синтаксата на Python

За професионалци кои го владеат јазикот и сакат да научат Django framework

Програма:

 • Regular expressions
 • Testing
 • Манипулација со оператив систем
 • NumPy
 • Pandas
 • Matplotlib
 • Работа со API
 • Вовед во веб програмирње
 • HTML CSS JavaScript
 • HTML CSS JavaScript
 • HTML CSS JavaScript
 • HTML CSS JavaScript
 • Django
 • Django
 • Django
 • Django
 • Django
 • Работа на проект
 • Работа на проект
 • Хостирање

Цена со 30% Попуст: 10.325 денари Можност за плаќање на рати

Запознај го инструкторот: Ненад Ристов

Python Developer

Ненад Ристов е програмер со четири годишно искуство во програмирањето. Има огромно познавање на Python,  како и Веб технологиите(HTML, JavaScript, CSS, JQuery),Java, C++, Pascal, SQL, MySQL, PostgreSQL. За себе вели дека е амбициозен, авантурист, зависник од адреналин и доживотен ученик.