Facebook Ads Expert | Chatbot builder

За Глигор Ризов

Глигор Ризов, основач на SourceMX Academy и повеќе-годишен маркетер, работи интензивно со Facebook и Instagram реклами со постојан mindset за надградување.

Во неговото повеќе-годишно дејствување како дигитален маркетер и чет-бот изработувач, Facebook & Instagram реклами се клучни за развивањето на маркетинг стратегии како за својата компанија така и за други клиенти. Знаејќи ја важноста на овој тип на реклами, на курсевите за Facebook & Instagram Marketing ќе ги пренесе најдобрите техники и тактики за како да организирате успешни кампањи за вашиот бизнис.

  • Facebook Ads
  • Chatbot builder
  • WordPress
  • Certified Messenger Marketing Expert by ManyChat

Тел:

+389 78 699 499

Email:

gligorrizov@gmail.com

Блог постови напишани од Глигор

[pt_view id="9ca9e660dy"]