goran-slika

Facebook Ads | Messenger Marketing Expert

За Горан Николов

Горан Николов, експерт во Facebook и Instagram Ads, како и во Месенџер маркетинг, ќе сподели совети, трикови и искуства со цел да ви помогне да постигнете максимални резултати со оптимален буџет.

Во време кога огромен дел од компаниите се на Facebook и Instagram, обидувајќи се да ја пронајдат вистинската публика, разликата ја прави посветеноста на успех и брзата прилагодливост според најновите промени во светот на маркетингот. Ова се токму карактеристиките кои идеално го опишуваат Горан. Со голема посветеност кон секој еден клиент и нивните уникатни барања, нашиот инструктор за овој курс знае точно како да ве подготви за креирање реклами на Facebook и Instagram: од правење анализа и стратегија до постигнување резултати преку високо-перформирачки кампањи.

  • Facebook & Instagram Ads
  • Chatbot development
  • Messenger marketing

Тел:

+389 070 650 694     

Email:

nikolovgoran01@gmail.com

Блог постови напишани од Горан

[pt_view id="2a113bcskb"]