Brand Specialist | Creative Consultant

За Хамза Наџар

Хамза Наџар е брендинг специјалист, графички дизајнер и креативен менаџер со повеќе од 10 години искуство во индустријата, а негова најголема страст е преку DarkHoney да ја подигне свеста и да ја прикаже важноста на мешање економија, стратегија и уметност при градењето на еден бренд.

Бренд специјалист, креативен консултант, графички дизајнер, директор на фотографија, филм продуцент и претприемач, Хамза Наџар е веќе 10 години во брендинг индустријата и ќе му биде огромно задоволство да менторира бренд ентузијасти преку SourceMX Academy на Branding Workshop.

Хамза има изградено и менаџирано со мали и големи тимови, изградено индивидуално и со тим  повеќе од 100 познати брендови, како и помогнато на илјадници во решавањето на проблемите со користење на психолошки и економско-однесувачки методи.

  • Brand specialist
  • Creative consultant
  • Creative leader
  • Graphic designer
  • Entrepreneur

Email:

hamza@darkhoney.net