Social Media Marketing – Freelancer

За Кристијан Арапов

Кристијан Арапов е еден од мнгоубројните фриленсери во светот што го користат интернетот и технологијата за завршување на своите активности и помагање на клиенти од различни места во светот да ги достигнат своите цели. Неговото долгогодишно искуство со задоволство сака да го пренесе на ентузијасти кои се стремат за постигнување на поголеми цели. Преку неговиот курс за Фриленсинг тој нè учи на кратенки и битни работи како да зборуваме со клиенти, склучуваме битни договори и постигнуваме цели навреме.

Кристијан Арапов – “Social Media Marketing Freelancer” искуство стекнато на најпознатите платформи за фриленсинг и повеќе годишната работа во истата област. Во 2017 неговиот живот доаѓа до пресврт па се решава да ја напушти секојдневната работа и посветува повеќе време на интернетот каде што се запознава со глобалниот пазар и од таму почнува да гради кариера. Познат е и по неговото сценско име “Dj Chaky” поради големата љубов према музикатa.

  • Google Documents
  • Photoshop
  • AutoCAD
  • Social Media Marketing
  • Data Entry
  • Virtual / Personal Assistant
  • AutoCAD
  • Dropshipping
  • Facebook & Instagram Marketing

Тел:

+389 71 244 797

Еmail:

k.arapov1994@gmail.com / k.arapov@mail.com