Python Developer

За Ненад Ристов

Ненад Ристов е програмер со четири годишно искуство во програмирањето. Има огромно познавање на Python, како и Веб технологиите (HTML, JavaScript, CSS, JQuery), Java, C++, Pascal, SQL, MySQL, PostgreSQL. За себе вели дека е амбициозен, авантурист, зависник од адреналин и доживотен ученик.

 • Python
 • HTML
 • JavaScript
 • CSS
 • JQuery
 • Java
 • C++
 • Pascal
 • SQL
 • MySQL
 • PostgreSQL

Email:

ristovn18@gmail.com

Блог постови напишани од Ненад

[pt_view id="17456f98ac"]