Illustrator | Graphic Designer

За Сашко Николовски

Професионалниот илустратoр и графички дизајнер, Сашко Николовски, на курсевите за дизајн ги споделува сите тајни и трикови за овој софтвер за да можат учесниците да започнат да работат индивидуално.  Без разлика дали сте заинтересирани да дизајнирате за принт или веб, курсевите со Сашко ќе ве подготват за успешен почеток како графички дизајнер.

Графички дизајнер со повеќе од 10 годишно искуство со работа на најразлични проекти со домашни и странски компании.

  • Adobe Illustrator
  • Adobe Photoshop
  • Adobe InDesign

Тел:

+389 77 735 622

Email:

nikolovskisashko@gmail.com