WEB Designer | Developer | Programmer

За Стојан Котев

Стојан Котев, дипломиран инженер по електротехника и информатички технологии. Со одлични програмерски вештини, и огромен број на проекти зад себе. 

Стојан Котев, дипломиран инженер по електротехника и информатички технологии. Поседува напредни програмерски вештини, C ++, C, Java, C #, Delphi, XML, HTML, SQL, ASP, PHP, CSS и JavaScript се само дел од програмските јазици што го исполнуваат неговото CV. За неговите вештини сведочат и големиот број на проекти кои ги има сработено. Стојан Котев има претходно искуство како иструктор и со задоволство ќе го сподели целото своето знаење и вештини со вас и ќе ви помогне да навлезете во оваа област која денес е многу актуелна.

Професионални вештини

 • C++
 • C
 • Java
 • C#
 • Delphi
 • XML
 • HTML
 • SQL
 • ASP
 • PhP
 • CSS
 • javascript
 • MySQL
 • SQL
 • PostgreSQL

 

Email:

stolekotev@gmail.com

Тел: