Front-End Developer | Course Organiser

За Танкица Спасев

Танкица Спасев е дипломиран инженер по информатика, која со голема желба и интерес ги изучува и практикува Front-End технологиите за развивање на веб страни. Во SourceMX Academy Танкица главно работи како Front-End девелопер и организатор на курсевите.

Дипломиран инженер по информатика, кој се има насочено кон Front-End технологиите и се труди секојдневно да се надоградува во оваа област. На курсевите на који таа предава со огромно задоволство го споделува своето знаење и се труди да ги направи часевите интересни и интерактивни за учесниците. Претходното работно искуство како волонтер во локална младинска невладина организација и помогна да стекне организациски вештини кои и помагаат во воспоставување и координација на курсевите во SourceMX Academy.

Професионални вештини

  • HTML & CSS
  • Java
  • Illustrator
  • Photoshop
  • JavaScript/jQuery

 

Лични вештини

  • Креативност
  • Брзо учење
  • Организатор

Тел:

+389 78 325 206

Email:

gonevatankica@gmail.com

Блог постови напишани од Танкица

[pt_view id="872ffe504i"]