КУРС за дизајнирање во autocad

Научете го еден од најпопуларните софтвери за дизајн!

ПРВИТЕ 6 УПЛАТИ ДОБИВААТ 20% ПОПУСТ

Пополнете ја формата и нашиот тим ќе ве контактира со повеќе информации.

Зошто autocad

AutoCAD е една од најпопуларните програми во светот и затоа сметаме дека секој инженер и дизајнер треба да биде запознаен. Се користи за правење концепти од идеи, продукт дизајни, брзи пресметки за дизајни, симулации во производителната индустриња и за правење цртежи со висока техничка прецизност.

Што може да креирате со  AutoCAD?

Програмата може да се користи за едноставни проекти, како што се графикони или презентации, или сложени дизајни, како изготвување на архитектурата на една зграда.
Исто така, често се користи и за:
 
 • Внатрешни дизајни
 • Воздухопловни дизајни
 • Инженерски дизајни
 • Архитектонски дизајни

Овој курс  е направен за да ви помогне да научите брзо и лесно да работите во AutoCAD, така што ќе ве научи на работите што треба да ги знаете без долги и образложени објаснувања за техники и команди што веќе не се користат. 

За кого е наменет овој курс

шТО ЌЕ НАУЧИШ

Ќе имате високо познавање на интерфејсот на AutoCAD со сите алатки и можности

Ќе можете самостојно да изработите цртеж во 2D и 3D форма

Ќе научите корисни техники базирани на практична работа и креирање реални проекти.

Нашиот инструктор Ивица со своето долгогодишно искуство во индустријата досега држел повеќе обуки и им помогнал на многу луѓе да го запознаат и завладеат софтверот. AutoCAD можеби има репутација на комплициран, но голем дел од ова се сведува на фактот дека многумина инструктори предаваат застарени техники. Методите што ги користи Ивица се базираат на многу практична работа и креирање реални проекти.
Ивица Мирчевски
Инструктор на курсот

НЕКОЛКУ ВАЖНИ ТОЧКИ:

 • Добиваш сертификат за успешно завршување на курсот.
 • Курсот ќе се одржи онлајн, секој пријавен ќе биде контактиран со повеќе информации.
 • Секој пријавен ќе добие упатство за онлајн курсот.
 • Добивате видео од секој час.

Запознај го инструкторот: Ивица Мирчевски

Mechanical Engineer

Ивица е дипломиран универзитетски инженер по машинство. Тој е сертифициран инструктор за  AutoCAD и има огромно искуство во предавања на оваа материја. Огромното искуство во овој софтвер на Ивица му доаѓа од огромниот број на реални проекти кои ги има тој зад себе.

ПроГРАМА

 • Лекција 1: Започнување со работа со AutoCAD
 • Лекција 2: Основни команди за цртање и уредување
 • Лекција 3: Цртање на едноставен цртеж
 • Лекција 4: Користење на команди за спојување на елементи
 • Лекција 5: Корегирање на цртежот со едноставни алатки
 • Лекција 6: Креирање на попрецизен цртеж
 • Лекција 7: Организирање на цртежот со линии
 • Лекција 8: Корегирање на цртежот со напредни алатки
 • Лекција 9: Добивање на информации од цртежот
 • Лекција 10: Проект – организација, цртање, информации
 • Лекција 11: Корегирање на цртежот со напредни алатки
 • Лекција 12: Креирање и вметнување на блок
 • Лекција 13: Создавање на покомплесни цртежи
 • Лекција 14: Поставување на распоред на цртежот
 • Лекција 16: Организирање на цртежот со текст
 • Лекција 15: Подготовка и принтање на цртежот
 • Лекција 16: Организирање на цртежот со текст
 • Лекција 17: Штрафирање
 • Лекција 18: Организирање на цртежот со димензии

Цена

4990
4000
 • 20% попуст за првите 6 учесници

Почеток​

06.04 (среда)
 • 077 648 049 ​

НОВ ТЕРМИН - 15% ПОПУСТ

ПРОЦЕС НА ПРИЈАВУВАЊЕ

Чекор 1

ПОДНЕСЕТЕ АПЛИКАЦИЈА

Чекор 2

ЌЕ БИДЕТЕ КОНТАКТИРАНИ

Чекор 3

УПЛАТА ЗА
КУРС

Чекор 4

ЗАПОЧНУВАЊЕ НА КУРСОТ