Воведен курс за C++

Направи го првиот чекор кон изучување на еден од најмоќните програмски јазици

НОВ ТЕРМИН – 27ми АПРИЛ!
ПРОМОТИВНА ЦЕНА ОД 1800 ден.

Оставете контакт информации и нашиот тим ќе Ве контактира во најбрз можен рок.

ЗОШТО C++

Еден од најпопуларните и најчесто користените програмски јазици е C++ и може да се користи за развој на оперативни системи, пребарувачи, компјутерски игри и слично. Исто така, C++ е пренослив што значи дека може да се користи за развој на апликации кои можат да се прилагодат на повеќе платформи.

C ++ поддржува различни начини на програмирање, како што се процедурални, објектно ориентирани, функционални итн. и затоа се смета дека овој програмски јазик е доста моќен и флексибилен, и наоѓа широка примена во светот на програмирањето.

шТО ЌЕ НАУЧИШ

Основните техники на C++

Да го напишеш твојот прв код

Ќе ја владееш синтаксата и семантиката на C++

Запознај го инструкторот: Илинка Глигорова

Дипломиран инженер на ЕТФ (КТИА)

Долгогодишен професор и предавач од областа на информатиката, програмирањето и веб дизајнот во повеќе државни и приватни училишта и академии, со разработени практични методи за организација на интерактивна настава и пренесување на знаења . Солиден познавач и предавач за С,  С++ и С#.

ПроГРАМА

 • Вовед во програмирање Запознавање со С++ и работна околина

 • Наредби за излез  и разгледување  готови примери

 • Типови на податоци и операции со нив

 • Променливи и константи

 • Коментари и наредби за влез

 • Контролни структури и наредби за избор (if else)

 • Контролни структури и наредби за повторување   for/ while

Цена

1800
 • 077 648 049​

Почеток​

27.04 Среда
 • 4 предавања​
Јас ги посетував C++ и Python advanced online во SourceMX academy. Ви ги ПРЕПОРАЧУВАМ SourceMX Academy поради: Внимателно креирана и адаптирана програма; Професионални инструктори кои трпеливо ги разјаснија и најситните детали; Совршен баланс помеѓу новите работи и вежбите. Се гледаме на некој нов програмски предизвик во SourceMX Academy.
Душко Тодевски
Учесник на C++
и Python курсевите

НЕКОЛКУ ВАЖНИ ТОЧКИ:

 • Добиваш сертификат за успешно завршување на курсот.
 • Курсот ќе се одржи онлајн, секој пријавен ќе биде контактиран со повеќе информации.
 • Секој пријавен ќе добие упатство за онлајн курсот.
 • Добивате видео од секој час.

ПРОЦЕС НА ПРИЈАВУВАЊЕ

Чекор 1

ПОДНЕСЕТЕ АПЛИКАЦИЈА

Чекор 2

ЌЕ БИДЕТЕ КОНТАКТИРАНИ

Чекор 3

УПЛАТА ЗА
КУРС

Чекор 4

ЗАПОЧНУВАЊЕ НА КУРСОТ