Изгради веб продавница во wordpress

Научете како да преминете кон онлајн продажба!

 

ЦЕНА: 2800 денари

Пријавете се на формата подолу и нашиот тим ќе ве контактира со повеќе информации.

Зошто Woocommerce

Сега повеќе од било кога, бизнисите преминуваат кон онлајн продажба со цел нивните потрошувачи да можат да ги уживаат производите и услугите на бизнисот во својот дом. Трендот за онлајн продажба не е нов, во Македонија и глобално е присутен веќе повеќе години, но заради глобалната пандемија и препораките за седење дома, онлајн продажбата се покажа како единствен начин за голем број бизниси да функционираат и опстанат.

На овој курс целосно ќе го опфатиме процесот на креирање веб продавница, почнувајќи од купување домен и хостинг, инсталирање на WordPress, објаснување на основното WordPress мени, инсталирање WooCommerce и креирање производи, како и дизајнирање на веб продавницата.

За кого е наменет овој курс

шТО ЌЕ НАУЧИШ

Што е хостинг, што е домеин. Зошто се потребни, која е најдобрата опција, на што да внимавате кога избирате хостинг, како да го менаџирате вашиот хостинг.

Како се инсталира WordPress, објаснување на основното мени, креирање постови и страни, менување линкови, инсталирање темплејти и плагини.

Инсталирање WooCommerce и креирање производи, градење веб продавница и поставување систем за плаќање

"Одлични! Услужливи, достапни за дополнителни информации, брзо одговараат на е-пораки.''
Анета Димовски
Учесник на курсот
Изгради веб продавница

НЕКОЛКУ ВАЖНИ ТОЧКИ:

 • Добиваш сертификат за успешно завршување на курсот.
 • Курсот ќе се одржи онлајн, секој пријавен ќе биде контактиран со повеќе информации.
 • Секој пријавен ќе добие упатство за онлајн курсот.
 • Добивате видео од секој час.

Запознај го инструкторот: Глигор Ризов

Основач на SourceMX Academy & Roccad

Глигор Ризов, основач на SourceMX Academy и повеќе-годишен маркетер. Глигор главно работи како дигитален маркетер но има огромно познавање и искуство со WordPress. Знаејќи ја важноста денес да се биде присутен на интернет тој ќе ви помогне да изградите креативни веб страни за вас или вашиот бизнис.

ПроГРАМА

 • Купување домен и хостинг, објаснување на cPanel и инсталација на WordPress
 • Креирање категории, мени
 • Креирање страни и други материјали
 •  Инсталирање WooCommerce
 •  Креирање производи, градење на веб продавница
 •  Градење на веб продавница, инструкции за како да се постави систем за плаќање

Цена

2800 ден.
 • 077 648 049

Почеток

13.12


 • 4 дена


 • 17:30 - 20:00 ч.

ИСКОРИСТИ НАМАЛЕНА ЦЕНА ОД 2.800 ДЕНАРИ

ПРОЦЕС НА ПРИЈАВУВАЊЕ

Чекор 1

ПОДНЕСЕТЕ АПЛИКАЦИЈА

Чекор 2

ЌЕ БИДЕТЕ КОНТАКТИРАНИ

Чекор 3

УПЛАТА ЗА
КУРС

Чекор 4

ЗАПОЧНУВАЊЕ НА КУРСОТ