fbpx

Ние сме SourceMX Academy

Како тим составен од млади лица полни со енергија и ентузијазам за учење и растење, во SourceMX Academy ние гледаме отскочна даска за лансирање на кариера во ИТ индустријата, без разлика дали сте 15 или 45 години, на почеток од кариерата или барате кариерна промена. Ние веруваме дека на ИТ индустријата во Македонија ѝ е потребен поголем број на професионалци, па затоа е есенцијално сите оние кои имаат желба да се стекнат со нови знаења и вештини да ја имаат таа можност.

Нашите амбиции се да им помогнеме на сите оние кои сакаат да се вклучат во оваа атрактивна и високо платена индустрија да се стекнат со нови знаења и да се впуштат во пазарот на трудот во потрага по кариерата од нивните соништа.

За кого постоиме?

За сите оние кои сакаат да се стекнат со нови ИТ вештини и знаења

За сите оние кои сакаат да започнат кариера во ИТ индустријата

За сите оние кои сакаат да се поврзат со луѓе со иста професија

Која е нашата цел?

Наша една и единствена цел е да се здобиеш со потребните вештини кои ќе ти овозможат да се вработиш во најдобрите ИТ компании во Македонија, да развиеш сопствен бизнис или да се воспоставиш како самостоен “freelancer“.

[contact-form-7 404 "Not Found"]